top of page

René Zweedijk DO

Hallo,

Ik ben René Zweedijk, osteopaat DO en afgestudeerd in 1989. Ik werk sinds 1987 in Kapelle eerst als fysiotherapeut en osteopaat i.o. en sinds 1989 als fulltime osteopaat. Ik ben de oprichter van het Still Point centrum en ook van Panta Rhei. Panta Rhei is een opleidings instituut voor de osteopathie. Meer informatie hierover vindt u op www.pro-osteo.com. Ik ben getrouwd met Mayk en vader van drie prachtige kinderen. Ik noem mezelf een algemeen osteopaat daar ik geen echte specialisatie heb. Ik heb wel special interesses doch behandel allerlei verschillende ziektebeelden.

Mijn speciale interesse gaat uit naar het kind. Met name het kind wat lijdt aan complexe problematiek, zoals aangeboren afwijkingen, epilepsie, complexe ziektes, groei en ontwikkelingsproblemen en dergelijke. Ook heeft sport altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Met name de wielersport en dergelijke. Ik ben al jaren werkzaam als osteopaat in het professionele en amateur wielrennen. In 2013 deed ik als osteopaat bijvoorbeeld de Giro d'Italia en de Tour de France voor het wielerteam van Vacansolei. Ik heb vroeger wel aan atletiek gedaan en heb ook nog steeds veel interesse voor deze sport

Ik geef veel les in Europa en er buiten zodat mijn werk deels bestaat uit het werken in de praktijk en daarnaast uit het lesgeven en het organiseren hiervan in ons opleiding centrum.

De tarieven die gelden vanaf 1-1-12024

Consult                                € 102,- Kapelle       € 107,- Rijen

Lang consult                       € 131,- Kapelle       € 136   Rijen

bottom of page