top of page

Cindy de Nooijer DO

Mijn naam Cindy de Nooijer, osteopaat DO, aangenaam! 

 

Ik ben getrouwd met Yuri en heb 2 zoons. Toen ik zwanger was van de oudste kwam ik in aanraking met osteopathie. Toen nog als fysiotherapeut werkzaam merkte ik dat ik vaardigheden miste. De fysiotherapie bood mij niet meer de kennis en vaardigheden die ik nodig had om mijn cliënten verder te helpen. 

In 2007 startte ik daarom met de deeltijdstudie Osteopathie. In 2012 ben ik afgestudeerd en behaalde naast mijn diploma DO (gediplomeerd osteopaat) gelijktijdig mijn MSc. Ost. (master of Science in Osteopathie).

 

De MSc. Ost. is vooral een verdieping met een wetenschappelijke achtergrond, belangrijk voor de toekomst van de osteopathie. 

 

Sinds 2014 werk ik met veel plezier in het Stillpoint Centrum en heb daarnaast een praktijk in Kortgene. 

 

In 2015 behaalde ik mijn diploma voor osteopathie bij baby's en kinderen. Naast mijn werk in het Stillpoint Centrum begeleid ik als tutor voor de stichting Still kids (www.stillkids.nl) studenten kinderosteopathie tijdens het werken in de Still kids clinic te Rijen (1x per maand) en De Tweern (school voor speciaal basisonderwijs) (4x per jaar). 

 

Het werken met zwangeren, baby's en kinderen vind ik heel bijzonder, maar de mix van patiënten in de praktijk maakt het werk compleet. In mijn werk vind ik het belangrijk vooral aandacht voor de persoon te hebben en samen te ontdekken waar zijn of haar klachten vandaan komen. Ik behandel geen klacht, maar een mens. Ook met sporters heb ik affiniteit, in het verleden speelde ik basketbal op semi-professioneel niveau en heb altijd een brede interesse in sport in het algemeen gehad. 

 

Ik heb in osteopathie mijn passie gevonden en volg dan ook met veel plezier ieder jaar nog vele na- en bijscholingscursussen om mijn kennis en vaardigheden bij te houden en uit te breiden. 

 

Ik werk op dinsdag en vrijdag in Kapelle

Tarieven:

Eerste consult (+/- 60 min.)                                                                          € 121,-

Vervolg consult (+/- 30 - 45 min.)                                                                €   89,-

 

bottom of page