top of page

Peter Basting DO

Ik ben Peter Basting, osteopaat D.O. en werk sinds 1992 met veel plezier in het Still Point centrum.

 

In mijn werk als osteopaat zijn voor mij kernwaarden als eerlijkheid, betrouwbaar en veiligheid heel belangrijk. Naast mijn inhoudelijke deskundigheid ben ik iemand die goed kan luisteren. Mensen ervaren mij als integer, betrokken en respectvol. 

Als osteopaat zie ik mensen met een grote verscheidenheid aan klachten. Die diversiteit maakt het werk voor mij als osteopaat boeiend en interessant.

De holistische benadering van de patiënt met zijn/haar klacht vind ik één van de grote krachten van de osteopathie. Hierbij kijk ik als osteopaat naar de klachten en ga ik samen met de patiënt op zoek naar de oorzaak van de klacht. Als osteopaat behandel ik de mens, niet alleen de klacht, en werk hierbij zo nodig samen met andere disciplines in de reguliere- en complementaire / aanvullende zorg.  Met behulp van osteopathie worden mooie resultaten bereikt, soms al na één behandeling.

Naast volwassenen behandel ik ook veel baby’s en kinderen. Hiervoor heb ik de opleiding kinderosteopathie gevolgd. In de groei en ontwikkeling kunnen verstoringen of problemen optreden en zeker in de groei kun je dan veel bereiken middels osteopathie.

Om bij te blijven als osteopaat en mezelf te blijven ontwikkelen volg ik jaarlijks verschillende bij- en nascholingscursussen. Naast mijn werk in de praktijk werk ik als tutor bij de opleiding voor kinderosteopathie. Dan begeleid ik osteopaten in hun praktijkervaring in het behandelen van kinderen. 

 

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend werk ik in het Still Point Centrum in Kapelle (0113 – 34 11 44). Maandagavond en dinsdag (overdag) werk ik in mijn praktijk in Wemeldinge, adres: Brouwerijweg 20, 4424 CH. Telefoon: 0113 – 62 25 03. 

Tarieven:

Eerste consult:                                                                                 € 115,00 (kleine kinderen € 85,00)

Vervolg consult:                                                                               € 85,00

bottom of page